Häng med

Klubbdag lördag 11 september 2021

MC-körning mot hemligt mål, aktivitet som också är hemligt, samt pub-afton med korvgrillning.

Visst låter det spännande?!

 

Kl 10.00 Gemensam start från klubbhuset

Ca kl 11.00 Paus med fika. Var och en tar med sig fika så det räcker till två pauser. Platsen är hemlig

Ca kl 11.30 Uppsittning igen, mot nya mål

Ca kl 12.30 Vi når det "nya målet"

Ca kl 13.00 Hemlig aktivitet startar och det är fritt fram för det andra fikaintaget när som helst under den följande timmen. Vi vill dock förvarna om att aktiviteten kräver ett visst (kanske t.o.m stort) mått av koncentration och inlevelseförmåga. Den är dock inte fysiskt krävande på något sätt, men däremot måste lite "skit" på fingrande accepteras.

Aktiviteten lämpar sig väl för så väl herre som dam.

Ca kl 14.00 Hemlig aktivitet avslutas

Ca kl 14.30 Uppsittning och hemfärd
     
Kl 18.00 Samling vid klubbhuset och grillarna tänds. Korv och bröd inklusive läsk/vatten säljs för 30 kronor. Alkoholhaltiga drycker finns självklart att tillgå, allt enligt gällande prislista i Bernes bar.

Kl ??.?? Pub-kvällen avslutas efter eget gottfinnande. OBS - om vädret inte tillåter aktiviteten under dagen så genomför vi självklart ändå Pub-kvällen
   
Den hemliga aktiviteten förblir självklart hemlig tills dess att den startar, men kräver lite förberedelser. Därför vill vi att ni anmäler ert deltagande senast måndag 6 september. Anmälan görs via telefon eller SMS till Per J.

Den hemliga aktiviteten kostar en slant för klubben att genomföra, och för att få en viss kostnadstäckning tar vi ut en anmälningsavgift om 30 kronor per deltagare.

Anmälan är bindande och vid eventuella förhinder, eller om aktiviteten måste ställas in måste ändå avgiften om 30 kronor tas ut. Avgiften betalas kontant eller via Swich till kassören.

De medlemmar som inte vill/kan åka hoj kan självklart åka med på fyra hjul redan från start. Den som inte vill åka med på körningen men ändå delta i den hemliga aktiviteten kommer, mot tystnadsplikt, att få reda på platsen för aktiviteten (dock inte vad den består i) via SMS.

Hör av er till någon av oss här nedan om det är något som ni funderar över. Vi hoppas självklart stor uppslutning.

Hälsningar
Christer J    Uffe O    Per J